Kuchnie Salony sypialnie Łazienki Inne Wszystkie


Projekt Pauli i Dariusza


Przytulne, ciepłe mieszkanie utrzymane w stylu nowoczesnym. Już przedpokój przykuwa uwagę swoją elegancją, dzięki czarnemu sufitowi udało nam się osiągnąć nietuzinkowy efekt. Posadzka z marmurowych płytek prowadzi do aneksu kuchennego, w którym neutralne materiały zostały przełamane miedzianymi dodatkami. Te same akcenty zdobią część dzienną pomieszczenia, co pozwoliło nam uzyskać spójną całość. W pokoju gościnnym wzrok przyciąga ściana w zdecydowanym odcieniu zieleni oraz duża zabudowa, która twory w pomieszczeniu dwie dodatkowe funkcje - garderoby oraz miejsca pracy przy komputerze. Sypialnia i łazienka emanują domowym ciepłem i przytulnością, dzięki zastosowanym w nich ciepłym barwom.

Udostępnij:

Pozostałe pomieszczenia w tym projekcie: